De verkoop- en marketingactiviteiten van de gedistribueerde merken zijn verdeeld over 3 afdelingen:

Alltrec overzicht
AllTrec werktuigdragers - 100% elektrisch - zero emissie uitstoot - De oplossing voor een emissievrije stadskern.

Het belangrijkste voordeel van de AllTrec werktuigdragers ? De zero emissie uitstoot. De AllTrec werktuigdrager 4810T werkt, rijdt en stuurt volledig elektrisch. Bovendien zijn deze werktuigdragers zeer flexibel en veelzijdig : ze zijn zodanig ontworpen dat ze makkelijk kunnen worden uitgerust met praktische werktuigen zoals bijvoorbeeld een elektrisch aangedreven maaidek, een onkruidborstel, een heggensnoeier op arm of een hete lucht onkruidbestrijder. Stil en milieuvriendelijk maaien, onkruid bestrijden of heggen snoeien kan met deze unieke werktuigdragers. Uw buurman zal u dankbaar zijn !

Terug naar overzicht
Lees verder
Machines voor groenvoorziening - Duurzaamheid en verfijnde techniek !

In de loop der jaren heeft Amazone zich wereldwijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in de groenvoorziening. De Amazone machines zijn robuust en eenvoudig te bedienen en door hun betrouwbaarheid en uitgebreide toepassingsmogelijkheden zijn ze een rendabele aanschaffing. Kwaliteit ten top. Elk product uit de Amazone familie wordt met liefde voor detail geproduceerd en met het oog op ingebouwde duurzaamheid en verfijnde techniek.

  • De Profihopper Smartcut gebruikt u het hele jaar rond om te verticuteren of te maaien. Deze machine doet zijn werk onder bijna alle weers- en vegetatie omstandigheden. Het duizenden keren beproefde maai- en verticuteersysteem is een garantie voor goed onderhouden grasveld. Voorzien van de slimme SmartCut rotor met een speciale V-vormige opstelling van de messen, wat zorgt voor minder energieverbruik en een lage geluidsproductie.
  • De Grasshopper Smartcut lijn bestaat uit een reeks machines waarmee u kunt maaien, verticuteren en oprapen. Met de Grasshopper kunt u in één werkgang maaien, verticuteren, oprapen, hakselen en rollen; de juiste keuze voor professionals.
  • Daarnaast produceert Amazone een reeks strooiers met 1 strooischijf, die zich onderscheiden door de zeer stabiele en betrouwbare constructie en een maximale nauwkeurigheid garanderen bij het uitbrengen van gegranuleerd en gekorreld strooigoed.
Professionele gebruikers over de hele wereld weten dat de machines van Amazone altijd een lonende investering is.

Terug naar overzicht
Lees verder
Ambrogio - The Robotic Mower - Geniet van je vrije tijd.

Ambrogio Robot is de ideale oplossing voor diegenen die dromen van een perfect gazon en meer vrije tijd willen. Deze automatische grasmaaiers werken volledig autonoom en zorgen in alle veiligheid voor uw gazon. De Ambrogio robotmaaiers worden gekenmerd door hun uitmuntendheid, professionalisme, technologische innovatie en respect voor het milieu. Van kleine residentiële tuinen, eenvoudig of complex tot grote tuinen, de Ambrogio robotmaaier is de perfecte bondgenoot om elke dag welk type tuin ook te beheren.  Deze robot spreekt de taal van de toekomst en maakt ons leven gemakkelijker. Meer tijd en vrijheid om ten volle van uw tuin en het buitenleven te genieten, zelfs op afstand van uw huis. Dankzij slimme technologieën is het mogelijk om de robot te besturen en te beheren, waar u ook bent. Geïntegreerd met voice assistant, voor het opvragen van informatie en statistieken en voor het geven van opdrachten. De Ambrogio robotmaaier is daarenboven veilig en huisdiervriendelijk: het robot mes stopt onmiddellijk wanneer hij in de buurt van uw huisdier komt. De Ambrogio-robot wordt geleverd in 3 lijnen om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen:

  • GREEN line voor kleine en complexe tuinen - eenvoudig en intuïtief.
  • PRO line voor grote en middelgrote gecompliceerde tuinen - technologisch geavanceerd voor professioneel gebruik.
  • NEXT line voor gemiddelde en gescheiden tuinen - innovatief, slim, modulair en toekomstbestendig.

Terug naar overzicht
Lees verder
Avril compacttractor
Mechanische onkruidbestrijding

Sinds 1991 is Avril Industrie gespecialiseerd in de productie van machines voor duurzaam onderhoud van groene zones. Als reactie tegen het gebruik van chemische verontreinigende producten zijn zij op zoek gegaan naar alternatieven voor het gebruik van pesticiden in onze openbare ruimtes. Avril Industrie ontwikkelt en produceert een reeks van mechanische onkruidmachines met respect voor het milieu. Deze eenvoudig te gebruiken, energie-efficiënte en doeltreffende onkruidmachines zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen en staan garant voor een lange levensduur. Kortom, ze zorgen voor een simpele, ecologische, doeltreffende én duurzame onkruidbestrijding.

Terug naar overzicht
Lees verder
Eco Tech gietarm bloemen aan het sproeien
Aanbouwwerktuigen voor alle bekende draagvoertuigen.

Eco Technologies ziet als kerntaak de ontwikkeling van nieuwe machines met groot vermogen, voor het professioneel onderhoud van groene en openbare ruimtes. In dit bereik ligt ook het onovertroffen vakmanschap van de innovatieve onderneming. Eco Technologies maakt niet alleen machines, maar zoekt ook naar de beste oplossingen voor de betreffende werkgebieden. Daarom is men bijvoorbeeld met de innovatie van de IceFighter® wereldwijd met deze technologie toonaangevend. Klanten krijgen zo steeds de allerbeste oplossing geleverd. De producten van Eco Technologies kunnen op al de huidige werktuigdragers en tractoren worden gemonteerd: gedragen via een driehoeksadapter of driepuntkoppeling, aangedreven via aftakas of via een hydraulische motor. Hierdoor kan het bestaande machinepark optimaal worden benut, het hele jaar door.  

Terug naar overzicht
Lees verder
Onkruidbeheer met heetwater units - Milieuvriendelijke oplossing voor effectief onkruidbeheer en reiniging.

Empas is al 35 jaar de specialist in spuitapparatuur. Sinds 1999 is Empas actief in de markt van onkruidbeheer op verhardingen en openbare terreinen. Innovatie, maatwerk en verantwoord omgaan met het milieu zijn belangrijke speerpunten  in de strategie van het bedrijf. Klanten zijn hierdoor verzekerd van apparatuur die is aangepast aan hun specifieke wensen. De machines van Empas zijn voorzien van innovatieve en milieuvriendelijke heetwatertechnieken. Dankzij het gebruik van kokend water voor het doden van onkruid wordt het grondwater niet belast met chemicaliën. Het water met een temperatuur van 102°C verhit de celstructuur van de plant. Door deze temperatuurschok barst de celstructuur van de plant kapot, zodat deze uiteindelijk afsterft.

Terug naar overzicht
Lees verder
Ferris zitmaaier in de praktijk
Ferris IS Suspension Technology - Protect body and machine.

Ferris, de specialist in professionele grasmaaiers. Al meer dan 100 jaar levert Ferris kwaliteitsproducten aan haar klanten. U kunt er van op aan dat dit merk ook in de toekomst blijft werken aan baanbrekende technologie en innovatieve grasmaaierontwerpen. Zo zijn de zero turn maaiers als enige in de markt voorzien van gepatenteerde onafhankelijke vering. De vering maakt een hogere maaisnelheid mogelijk, waardoor de productiviteit toeneemt. Tevens zorgt de unieke vering voor een geweldig comfort. Door de ophanging van het maaidek aan de onafhankelijk geveerde draagarmen volgt het maaidek de contouren van het te maaien terrein. Ervaar zelf het verschil dat de vering maakt en vraag een demonstratie bij uw plaatselijke dealer.

Ferris - Work hard. Feel good!

Terug naar overzicht
Lees verder
Professional mowers.

Als bedrijf verdelen wij Gianni Ferrari via een professioneel dealernet. De groep Gianni Ferrari - Bieffebi is een vaste waarde binnen de productie van Park & Tuinmachines. Ze dankt haar sterke reputatie dankzij haar vooruitstrevende innovaties gecombineerd met de kwaliteit van haar producten. Het brede gamma van machines omvat zitmaaiers, frontmaaiers, veegmachines, klepelmaaiers, bladblazers, verticuteermachines, sneeuwturbines en sneeuwschuiven. De groep telt momenteel ongeveer 120 mensen en Gianni Ferrari exporteert naar meer dan 30 landen wereldwijd. De export is goed voor meer dan 60% van de markt. Hierbij een overzicht van al de aangeboden modellen: GIANNIFERRARI.COM

Terug naar overzicht
Lees verder
Hayter - Makers of the finest mowers.

Hayter ontwerpt en produceert al sinds 1946 grasmaaiers van topkwaliteit. Een hele prestatie die voortvloeit uit het streven naar het leveren van een uitmuntend product en het opbouwen en handhaven van klanttevredenheid. Elk model combineert precisie-engeneering en solide betrouwbaarheid, zodat bij elke maaibeurt met een Hayter grasmaaier een nauwkeurig en probleemloos maairesultaat wordt verkregen. Nog nooit lag uw grasmat er zo verzorgd bij ! Dankzij de achterrol van de Hayter grasmaaiers wordt u gazon omgetoverd tot een typisch Engels gazon met strepen.

Terug naar overzicht
Lees verder
Onderhoud van kunstmatige sportvelden.

De machines van Hörger zijn specifiek gebouwd om het onderhoud te verzorgen van synthetische looppistes en kunstgras terreinen. Het hogedruk reinigen van kunststofloopbanen, reinigen van opgevulde kunststof grasvelden en egaliseren van sportvelden, kan door deze aanbouwwerktuigen perfect worden uitgevoerd.

Terug naar overzicht
Lees verder
Köppl Compackt Comfort eDrive
Met Köppl zit u altijd op het juiste spoor!

Köppl ontwerpt en produceert al 4 generaties lang machines en werktuigen voor professionele toepassingen in de landbouw, tuinbouw, landschapsbouw en bij gemeenten. Het huidige aanbod bestaat uit 2-wielige werktuigdragers en aanbouwwerktuigen die optimaal en tot in de kleinste details op elkaar zijn afgestemd. Krachtige, onverwoestbare machines die maximaal comfort en de hoogste bedrijfszekerheid bieden en uw werk verlichten. 

Köppl heeft een vergaande kennis en aanbod van werktuigdragers met hydrostatische aandrijving, met als voordeel het traploos instellen van de snelheid, onafhankelijk van de aandrijving van de werktuigen. Bovendien is de aftakas volledig mechanisch aangedreven wat zorgt voor een minimaal vermogensverlies en de kans op oververhitting tot een minimum beperkt! Voor elke job is er een werktuigdrager met een zeer uitgebreid palet van toebehoren die bij u past. Vanaf de Compact Comfort is de stuurboom 180°draaibaar, maar blijven de bedieningen hetzelfde. Door deze extra “feature” wordt het werk een stuk gemakkelijker! De snelwisselflens voor het aankoppelen van de werktuigen op de werktuigdrager is standaard. En vanaf de Hydro Luchs is deze ook nog uitgerust met een vanghakensysteem zodat je de zwaardere werktuigen kunt “opscheppen”.  

Terug naar overzicht
Lees verder
Man rijdt gras af met zitmaaier van Simplicity
Simplicity maakt het verschil sinds 1922!

Als u op zoek bent naar een zitmaaier met opvang, een zitmaaier zonder opvang of een zero turn zitmaaier zijn er vele merken en modellen om uit te kiezen. Maar als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, de beste maaikwaliteit en een garantie voor het mooiste gazon in uw buurt, dan is de keuze eenvoudig: Simplicity! Met hun duurzame componenten (massief stalen motorkap en plaatwerk, duurzame motor, robuuste transmissie en assen) gaan de zitmaaiers en zero turns van Simplicity een eeuwigheid mee. De maaiers van Simplicity werden ontworpen met het comfort van de gebruiker voor ogen. Ze werden uitgerust met ergonomische, gebruiksvriendelijke bedieningsinstrumenten en vernieuwende functies om uw maai-ervaring nog aangenamer te maken.

Terug naar overzicht
Lees verder
The serious choice

Snapper, de ontwikkelaar van de eerste industriële zelfrijdende cirkelmaaier in 1951 is altijd toonaangevend geweest in het gemakkelijk maken van tuinwerkzaamheden. Vandaag levert Snapper één van de uitgebreidste assortimenten van tuinmachines om het werk in uw tuin te vergemakkelijken. De stijlvolle gemotoriseerde tuinmachines van Snapper zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en comfort. De tuintrekkers, zitmaaiers en duwmaaiers kenmerken zich door hun gemakkelijke bediening, gestroomlijnde vormgeving en gemakkelijke ombouw van zij-uitworp naar achteruitworp, grasopvang of mulchen. De Snapper machines zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Daarom leveren we vandaag nog steeds onderdelen voor 20 jaar oude Snapper maaiers die nog altijd trouw hun werk doen. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en dan bent u bij Snapper aan het juiste adres.

Terug naar overzicht
Lees verder
Voor elke toepassing het juiste product.

Solo, dat is Duitse kwaliteit wereldwijd. Het merk werd in 1948 opgericht in Stuttgart en is tot op de dag van vandaag wereldwijd de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige sproeiers en sproeiapparaten, bladblazers, granulaatstrooiers en doorslijpers die voldoen aan de bekende Duitse kwaliteitsnorm. Het Solo gamma biedt een oplossing op het gebied van plantbescherming, onderhoud, reiniging en desinfectie. Kortom: voor elke toepassing is Solo de juiste keuze.

Terug naar overzicht
Lees verder
Experts in mobiele hakselaars.

TS Industrie heeft al meer dan 130 jaar passie en ervaring met de verkoop van meer dan 10.000 hakselaars en groenafval-verkleiners wereldwijd en is ongetwijfeld het leidende merk op de Europese markt van hakselaars en groenafvalverkleiners. Als specialist in zijn branche is TS Industrie voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technische oplossingen voor verschillende beroepen, door feedback en opzoekingswerk. Het resultaat van deze strategie is het gepatenteerde Mixed Rotor concept, dat werkelijk een revolutie teweeg bracht met de introductie van een multi-groenafval-verkleiner, de performantste in zijn klasse. Geïntegreerde R&D afdeling, hoogst technologische automatisch gestuurde machines, hoog kwaliteitslaswerk, gespecialiseerd personeel, synergie in de producties, flexibiliteit, rigoreuze quality control. Bovendien verzekert een eigen productie van A tot Z, vanaf conceptie tot de volledige eindmontage, u van perfecte controle en kwalitatief hoogstaande TS Industrie machines.

Terug naar overzicht
Lees verder
Walker Mowers: fast, easy, beautiful mowing. Out front mowing.

Walker is niet alleen een merknaam. Achter de naam Walker staat een hele familie van mensen die hetzelfde doel nastreven, nl. de hoogste kwaliteit in producten en dienstverlening aanbieden tegen een eerlijke prijs. Deze Amerikaanse fabrikant van zeroturn zitmaaiers doet uw investering renderen. De frontmaaiers van Walker zijn betrouwbare, gebruiksvriendelijk en staan bekend voor hun enorme wendbaarheid. De compacte Walker past in ruimtes waar de meeste professionele maaiers niet bij kunnen, manoeuvreert snel in elk hoekje en gaatje om het werk in één keer af te maken. Ze zijn zo ontworpen dat elk perceel kan worden gemaaid en ze perfect ontwikkeld en afgesteld op het leveren van topprestaties voor dagelijks professioneel werk. Het exclusieve Walker GHS (Grass Handling System) staat garant voor precisie trimmen aan beide zijden van het maaidek. Dit grassysteem heeft een krachtige zuigkracht, is bestand tegen verstoppingen en heeft een grote opvangcapaciteit. Kenmerken van het Walker GHS systeem die u op geen enkele ander klassiek grasopvangsysteem samen zult terugvinden. Kortom: eens een Walker, altijd een Walker.

Terug naar overzicht
Lees verder
WeedControl: de specialist in gifvrije onkruidbestrijding !

Waarom kiezen voor WeedControl ? WeedControl pakt onkruid heel anders aan: innovatief, efficiënt en zonder gif. WeedControl is de Europese uitvinder en producent van onkruidbestrijdende machines voor terrein- en wegenbeheer. Momenteel maken ze gebruik van 3 systemen: Air, Flame en Steel. In elk van deze systemen hebben zij een uitgebreid gamma machines om aan iedereen zijn wensen te voldoen. Air of hete lucht onkruidbestrijding. Door de hoge luchtsnelheid en de circulatie van de hete lucht, kunnen zij met een minimaal verbruik volledig op de plant en de kiemen inwerken. Flame of onkruidbestrijding met open vlam. Dit is een gekende techniek die op verschillende ondergronden kan worden toegepast en ook kan worden ingezet voor de ontsmetting in de agrarische markt. Steel of mechanische onkruidbestrijding. Ideaal voor het grove werk: zij kunnen gemakkelijk een dik pak onkruid aan zonder aan snelheid te moeten inboeten. Welk systeem van WeedControl u ook kiest, bij de ontwikkeling ervan is volledig rekening gehouden met uw praktijkwensen. Daarom zijn productiviteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Voor u betekent dit: meer resultaat met minder middelen. Daar kunt u op vertrouwen.

Terug naar overzicht
Lees verder