koppl

De Duitse fabrikant met het grootste gamma van tweewielige werktuigdragers en toebehoren.

Köppl produceert en ontwikkelt al gedurende 4 generaties lang tweewielige werktuigdragers en toebehoren. Dit volgens de noden en vragen van de vele klanten. Het zijn werktuigen voor professioneel gebruik in de landbouw, bosbouw, tuinbouw en gemeentelijk toepassingen.

Köppl heeft een vergaande kennis en aanbod van werktuigdragers met hydrostatische aandrijving. Het voordeel hiervan is de traploze instelbaarheid van de snelheid en dit onafhankelijk van de aandrijving van de toebehoren.  Ook is de aftakas volledig mechanisch aangedreven wat zorgt voor een minimum aan vermogensverlies en de kans op oververhitting tot een minimum beperkt!

Voor elke job is er een werktuigdrager met een zeer uitgebreid palet van toebehoren die bij u past. Vanaf de Compact Comfort is de stuurboom 180°draaibaar, maar blijven de bedieningen hetzelfde. Door deze extra “feature” wordt het werk een stuk gemakkelijker!

De snelwisselflens voor het aankoppelen van de toebehoren op de werktuigdrager is standaard. En vanaf de Luchs hydro is deze ook nog uitgerust met een vanghakensysteem zodat je de toebehoren kan “opscheppen”.

Zoals u kan lezen kan Köppl een antwoord zijn op al uw vragen.