Over ons

Hilaire Van der Haeghe Garden is de referentie in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij horende diensten binnen de groensector.

HH GARDEN in een paar feiten:

  • Een familiebedrijf met 125 jaar ervaring waarvan meer dan 80 jaar in de groensector.
  • Een team van experten in de verkoop en de naverkoop om een professionele en persoonlijke dienstverlening te garanderen.
  • Exclusieve invoerder van premium merken zoals Iseki, Amazone, Walker, TS, Gianni Ferrari, Ferris, Snapper, Simplicity, Köppl, Aebi Schmidt, Solo, Hayter, …
  • Een uitgebreid professioneel dealernet waardoor we lokale service kunnen garanderen.
  • Eigen vestigingen in Antwerpen en Fernelmont en een dochteronderneming in Nederland (www.vanderhaeghe.nl) .

Dit maakt dat we dankzij de betrokkenheid van onze medewerkers, de kwaliteit van ons materieel en onze aangeboden diensten en de professionaliteit van onze dealers u kunnen garanderen dat u als eindklant uw werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze zult kunnen uitvoeren.

HH Garden is binnen Hilaire Van der Haeghe de Business Unit gespecialiseerd binnen de groensector en diensten voor gemeenten. Daarnaast bestaan er nog 2 andere Business Units: HH-Agri(Fendt & Amazone) en HH Industry (Yale). Wenst u meer te weten over het bedrijf Hilaire Van der Haeghe NV (www.vanderhaeghe.be) of over de groep HH Hilaire Van der Haeghe (www.vanderhaeghe-group.be),  dan nodigen we u uit de desbetreffende  websites te bezoeken.