Missie en waarden

Missie

Door innovatie willen we, als familiebedrijf, een vooraanstaande rol spelen in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van daarbij horende diensten.

De betrokkenheid van onze medewerkers en de kwaliteit van het materieel en de aangeboden diensten moeten onze eindgebruikers toelaten om hun werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze uit te voeren.

Waarden

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan de waarden waar wij als organisatie en als medewerkers voor willen staan. Die waarden zijn niet hip of revolutionair, ze zijn basic en gaan al sinds jaren mee

Verantwoordelijkheid

Word mee verantwoordelijk voor de belangen van het bedrijf, je afdeling en je collega’s.

Eerlijk of Integriteit

Als integer persoon handel je steeds in overeenstemming met de waarden en normen van de organisatie en de wetgeving. Een open en directe communicatie vormt hier één van de sleutels tot succes. Onder meer dankzij constructieve feedback en initiatieven kan je een verschil maken voor ons bedrijf en onze klanten.

Toon ook het nodige respect voor je omgeving en het milieu.

Relatiegerichtheid

Herken problemen van klanten en collega’s, hecht er het nodige belang aan en zoek steeds naar een win-win oplossing.

Specialisatie of uitmuntendheid

Door op jouw terrein steeds beter te zijn, beteken je een enorme waarde voor het bedrijf en vind je zelf ongetwijfeld een grotere voldoening in je werk

Wie ophoudt beter te willen worden, houdt op zeker moment op gewoon goed te zijn

Teamgeest

Werk samen met je collega’s, de klanten en onze zakenpartners om steeds de gezamenlijke doelstellingen te verwezenlijken.

Help je collega’s om gemeenschappelijke objectieven te realiseren, deel met hen vreugde over successen en leer samen met hen uit de fouten.