De diensten van Hilaire Van der Haeghe

Dit zijn onze voorgestelde diensten :

Financiering

Opleidingen

Wisselstukken

Onderhoud

Financiering

Als partner zoeken wij op maat gemaakte financieringsoplossingen voor de individuele behoeften van onze klanten.  HH Garden heeft een partnerschap ontwikkeld met De Lage Landen, een sterke financiële speler in onze sector.  Samen met onze partner kunnen wij u een financiering aanbieden in de vorm van een leasingformule die aangepast is aan uw behoeftes.      

Opleidingen

Ons team van ervaren mensen worden dankzij een nauwe samenwerking met onze fabrikanten op geregelde tijdstip bijgeschoold. Wij organiseren op jaarlijkse basis verschillende trainingen om de laatste nieuwigheden vanuit de fabrieken door te geven aan ons dealernet en hun team techniekers op het terrein. Bij de verkoop van professionele machines garanderen wij dat de eindgebruikers de nodige ondersteuning en begeleiding krijgen om dankzij hun investeringen hun werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze te kunnen uitvoeren.

Onderhoud

De betrokkenheid van onze medewerkers en de kwaliteit van het materieel en de aangeboden diensten moeten u als eindgebruiker toelaten om uw werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze uit te voeren.  Dankzij een gemotiveerd en goed geschoold net van dealers in combinatie met de ondersteuning van onze gespecialiseerde service techniekers en een nauwe samenwerking met onze fabrikanten garanderen we u een snelle en professionele service.

Wisselstukken

Dagelijks vertrekken diverse zendingen vanuit onze magazijnen via verschillende logistieke systemen. Dankzij onze nachtleveringen worden de onderdelen tijdens de nacht bij onze lokale delaers aangeleverd. Via ons online systeem beschikken onze dealers 24/24 over alle belangrijke onderdeleninformatie en kunnen zij online orders plaatsen. Onze onderdelenservice staat voor kwaliteit, snelheid, correctheid, originele onderdelen en een team van competente en gedreven medewerkers. Samen met onze dealers garanderen wij u een snelle en efficiënte levering van de wisselstukken en een professionele ondersteuning.