amazone

Machines voor groenvoorziening - Duurzaamheid en verfijnde techniek !

In de loop der jaren heeft Amazone zich wereldwijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in de groenvoorziening. De Amazone machines zijn robuust en eenvoudig te bedienen en door hun betrouwbaarheid en uitgebreide toepassingsmogelijkheden zijn ze een rendabele aanschaffing. Kwaliteit ten top. Elk product uit de Amazone familie wordt met liefde voor detail geproduceerd en met het oog op ingebouwde duurzaamheid en verfijnde techniek.

  • De Profihopper Smartcut gebruikt u het hele jaar rond om te verticuteren of te maaien. Deze machine doet zijn werk onder bijna alle weers- en vegetatie omstandigheden. Het duizenden keren beproefde maai- en verticuteersysteem is een garantie voor goed onderhouden grasveld. Voorzien van de slimme SmartCut rotor met een speciale V-vormige opstelling van de messen, wat zorgt voor minder energieverbruik en een lage geluidsproductie.
  • De Grasshopper Smartcut lijn bestaat uit een reeks machines waarmee u kunt maaien, verticuteren en oprapen. Met de Grasshopper kunt u in één werkgang maaien, verticuteren, oprapen, hakselen en rollen; de juiste keuze voor professionals.
  • Daarnaast produceert Amazone een reeks strooiers met 1 strooischijf, die zich onderscheiden door de zeer stabiele en betrouwbare constructie en een maximale nauwkeurigheid garanderen bij het uitbrengen van gegranuleerd en gekorreld strooigoed.
Professionele gebruikers over de hele wereld weten dat de machines van Amazone altijd een lonende investering is.