HH EN AEBI SCHMIDT SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR

 

 

Aebi Schmidt en Hilaire van der Haeghe bundelen hun krachten voor de verdeling van de straatveegmachines en werktuigdragers op de Belgische markt. Met deze samenwerking zet Hilaire van der Haeghe een nieuwe stap in de wereld van de reiniging van stedelijke gebieden. Zij richten hiervoor een gespecialiseerde afdeling op, HH Municipal.

 

 

Bart Haemels, Business Unit Manager van HH Municipal en Garden: “Om deze doelgroep beter te kunnen ondersteunen en onze service perfect op hun noden af te stemmen, is de oprichting van HH Municipal een cruciale stap voor onze firma. Vanaf 1 juni nemen wij de verdeling van de producten van Aebi Schmidt op ons, nieuwe en bestaande klanten.

Eduard Hettinga, Sales Manager bij Aebi Schmidt: wij zijn blij met HH als partner, beide bedrijven hebben hetzelfde DNA, dat gaat goed samen, ook richting klanten. Met een vestiging in Vlaanderen en Wallonië is HH in staat om onze klanten snel te bereiken. Het is onze ambitie om samen met HH flinke stappen te maken voor de vermarkting van onze producten en diensten op gebied van reinigings- en veegtechnieken. De klanten voor onze winterdienstverlening (strooiers en sneeuwploegen) blijven wij zelf rechtstreeks bedienen.

 

Aebi Schmidt, een naam in de sector

Aebi Schmidt Groep is een wereldwijd toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor het behandelen en beheren van bedrijfskritische en agrarische gebieden. Aebi Schmidt biedt oplossingen op vlak van veegmachines, straatreinigers, werktuigdragers, bermmaaiers, materieel voor de gladheidsbestrijding en nog zoveel meer. De unieke verscheidenheid van het aanbod omvat zelf ontwikkelde en geproduceerde voertuigen, alsook innovatieve aanbouwwerktuigen en hulpstukken voor de individuele voertuiguitrusting. Support en service zijn helemaal afgestemd op de individuele eisen van de klanten en biedt voor vrijwel elke uitdaging de passende oplossing. Op basis van het competitieve productaanbod streeft Aebi Schmidt naar totaaloplossingen die een economisch efficiënt, veilig en traceerbaar beheer voor overheden en aannemers mogelijk maken.

 

HH, een betrouwbare partner

Hilaire Van der Haeghe heeft 125 jaar ervaring in de verdeling van oplossingen en machines voor de landbouw, groen- en industriële sector. Voor de samenwerking met Aebi Schmidt wordt een nieuwe afdeling opgericht, HH Municipal. Deze afdeling neemt de rechtstreekse verkoop en dienstverlening aan gemeentebesturen, intercommunales en aannemers op zich. Dankzij meer dan 40 jaar kennis en ervaring van de HH Industry afdeling met rechtstreekse verkoop kon HH Municipal snel worden opgericht.

Met Aebi Schmidt zet HH Municipal haar eerste stappen. In de toekomst zal deze afdeling verder uitgebreid worden met complementaire oplossingen. De markt van straatveegmachines en werktuigdragers vereist een rechtstreekse aanpak en serviceverlening waardoor de aanpak zich onderscheidt van de Garden afdeling, waar de merken via een Belgisch dealernetwerk worden verdeeld.

0 antwoorden